Canon EOS M200 15-45mm IS STM Kit

Türkiye Resmi Distribitörü Canon Euroasia Garantili | Canon Yetkili Satıcısı ve Ana Bayisi
Marka
Model EOS M200

 Listeme Ekle  Karşılaştır

  Tükendi!    Stokta Olunca Haber Ver

Canon EOS M200 15-45mm IS STM Kit
Canon EOS M200 15-45mm IS STM Kit Lens Fotoğraf Makinesi Fiyatı, Teknik Özellikleri, İncelemesi
Yaratıcı ve profesyonel görünümlü fotoğraflar çekmek ve paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. EOS M200, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak ve fotoğrafçılık becerilerinizi daha da ileriye taşıyacak akıllı, bağlantı özellikli ve hafif bir fotoğraf makinesidir.

Kolay, bağlantılı, yaratıcı
Akıllı telefonlara bağlı kalmayın. Profesyonel kalitede fotoğraflar çekmenizi, lens değiştirmenizi ve düşük ışıkta bile her ortamı mükemmel şekilde yansıtmanızı sağlayan kullanımı kolay, bağlantı özellikli EOS fotoğraf makinesiyle yaratıcı yönünüzü keşfedin.

Dijital hayatınızla mükemmel bir şekilde bağlantılı
Yaratıcı becerilerinizi arkadaşlarınıza ve takipçilerinize gösterin. Otomatik Görüntü Aktarımı, çevrimiçi fotoğraf paylaşımı ve uzaktan fotoğraf makinesi kontrolü için EOS M200 fotoğraf makinenizi Wi-Fi ve Bluetooth ile akıllı cihazınıza bağlayın.

Yaratıcılığınızı açığa çıkarın
Kendi stilinizde fotoğraf çekmek hiç bu kadar kolay veya eğlenceli olmamıştı. EOS M200 fotoğraf makinesinin rehberli kullanıcı arabirimi ve Yaratıcı Asistan modu, kolayca profesyonel görünümlü fotoğraflar çekmenizi sağlar.

Her yere götürebileceğiniz tasarım
EOS M200, her gün çantanızda taşıyabileceğiniz kadar küçük ve hafiftir. 180˚ döndürülebilen dokunmatik ekran, yaratıcı açılardan kompozisyon oluşturmanıza ve harika selfie'ler çekmenize olanak tanır.

Her hikayeyi anlatın
Çok sayıda değiştirilebilir lens seçeneğiyle hikayenizi anlatın. Taşınabilir EF-M lens veya adaptör aracılığıyla üstün esneklik sunan herhangi bir EF/EF-S lensi tercih ederek yaratıcılığınıza ilham verin.

Genel Özellikler:
24,1 megapiksel: APS-C boyutlu sensör
4K video: 120 fps HD ile
Yaratıcı Asistan: Profesyonel görünümlü fotoğraflar çekmeyi kolaylaştırır
Bluetooth ve Wi-Fi: Görüntü paylaşımı ve uzaktan kontrol için
180 derece: Eğilebilen dokunmatik ekran
Zaman atlamalı filmler: Hareketi farklı bir zaman ölçeğiyle kaydedin
DIGIC 8 Image Processor Görüntü İşlemcisi

Canon M200 Teknik Özellikleri
Lens Yuvası: Canon EF-M
Kamera Formatı: APS-C (1.6x Kırpma Faktörü)
Piksel: Gerçek: 25,8 Megapiksel / Etkili: 24,1 Megapiksel
Maksimum Çözünürlük: 6000 x 4000
En Boy Oranı: 1: 1, 3: 2, 4: 3, 16: 9
Sensör Tipi: CMOS
Sensör Boyutu: 22,3 x 14,9 mm
Görüntü Dosyası Biçimi: JPEG, Raw
Bit Derinliği: 14-Bit
ISO Hassasiyeti: Otomatik, 100 ila 25600
Enstantane Hızı: 1/4000 ila 30 Saniye
Ampul Modu: Ölçüm Yöntemi / Merkez Ağırlıklı Ortalama, Değerlendirmeli, Kısmi, Nokta
Pozlama Modları: Diyafram Önceliği, Manuel, Program, Obtüratör Önceliği
Pozlama Telafisi: -3 ila +3 EV (1/3 EV Adımları)
Ölçüm Aralığı: -1 ila 20 EV
Beyaz Dengesi: Otomatik, Bulutlu, Renk Sıcaklığı, Özel, Gün Işığı, Flaş, Floresan (Beyaz), Gölge, Tungsten
Sürekli Çekim: 13 Kareye (Raw) / 71 Kareye (JPEG) kadar 24,1 MP'de 6,1 fps'ye kadar | 13 Kareye (Raw) / 71 Kareye (JPEG) kadar 24,1 MP'de 4 fps'ye kadar
Aralıklı Kayıt: Evet
Zamanlayıcı: 2/10 Saniye Gecikme
Kayıt Modları MP4 / H.264: 23,976p'de [120 Mb / s] UHD 4K (3840 x 2160) | 29,97p / 59,94p'de [HD - 60 Mb / s] Full HD (1920 x 1080)
59,94p / 119,88p'de [26 ila 52 Mb / s] HD (1280 x 720)
Kayıt Sınırı: 29 Dakika, 59 Saniye
Video Kodlama: PAL / NTSC
ISO Hassasiyeti: 100 ila 12800 (Genişletilmiş: 100 ila 25600)
Ses Kaydı: Dahili Mikrofon (Stereo)
Ses Dosyası Biçimi: AAC
Odak Türü: Otomatik ve Manuel Odaklama
Odak Modu: Sürekli-Servo AF (C), Manuel Odaklama (M), Tek Servo AF (S)
Otomatik Netleme Noktaları Faz Algılama: 143
Otomatik Netleme Hassasiyeti: -4 ila +18 EV
Monitör Boyutu: 3 "
Monitör Çözünürlüğü: 1.040.000 Dot
Monitör Tipi: 180 ° Eğilebilir Dokunmatik LCD
Dahili Flaş: Evet
Kılavuz Numarası: ISO 100'de 16,4 '/ 5 m
Maksimum Senkronizasyon Hızı: 1/200 Saniye
Flaş Telafisi: -2 ila +2 EV (1/3 EV Adımları)
Özel Flash Sistemi: eTTL
Bellek Kartı Yuvası: Tek Yuva: SD / SDHC / SDXC (UHS-I)
Bağlantı: HDMI D (Mikro), USB Micro-B (USB 2.0)
Kablosuz: Wi-Fi / Bluetooth
GPS: Hayır
Çalışma Sıcaklığı: 0 ila 40 ° C / 32 ila 104 ° F
Çalışma Nemi:% 0 ila 85
Pil: 1 x LP-E12 Şarj Edilebilir Lityum İyon, 7,2 VDC, 875 mAh (Yaklaşık 315 Çekim)
Boyutlar (G x Y x D): 4,26 x 2,64 x 1,38 "/ 108,2 x 67,1 x 35,1 mm
Ağırlık: 299 g (Batarya ve Hafızalı Gövde)

15-45 Kit Lens Teknik Özellikleri
Odak Uzaklığı: 15 - 45mm (35mm Eşdeğeri Odak Uzunluğu: 24 ila 72mm)
Maksimum Diyafram Açıklığı: f / 3,5 - 6,3
Görüş Açısı: 84 ° 30 'ila 33 ° 40'
Minimum Odak Mesafesi: 25 cm
Optik Tasarım: 9 Grupta 10 Element
Odak Türü: Otomatik odaklama
Görüntü Sabitleme: Evet
Filtre Boyutu: 49 mm (Ön)
Boyutlar (Ç x U): 2,4 x 1,75 inç / 60,9 x 44,5 mm
Ağırlık: 130 g

Kutu İçeriği:
Canon EOS M200 Aynasız Dijital Fotoğraf Makinesi (Siyah)
Canon EF-M 15-45mm f / 3.5-6.3 IS STM Lens (Grafit)
Canon LP-E12 Lityum İyon Pil Paketi (7.2V, 875mAh)
Canon Pil Şarj Cihazı LP-E12 için LC-E12
EOS M Aynasız Fotoğraf Makinesi için Canon R-F-4 Kamera Kapağı (Gövde Kapağı)
Canon EM-200DB Boyun Askısı
Terminal kapağı